Fotovägg
Phone Icon
Email Icon Email Us
Address Icon
BOKA BORD

Powered by OpenTable Logo

språk

Welcome to Hard Rock Cafe Gothenburg

ÄR NI UTE EFTER EN UNIK MÖTESPLATS FÖR ERT SÄLLSKAP I CENTRALA GÖTEBORG?
SE VÅR HÄRLIGA MENY

HARD ROCK CAFE GÖTEBORG

Öppnade 10 december 2004

God mat, fantastiska människor

Vår restaurang är tre våningar med matservering, fyra barer, eventvåning och shuffleboard. Här hittar du alltid något att göra! Vi har även flera eventytor som lämpar sig för allt från mindre grupper till större företagsevent.

Sommartid har vi vår populära uteservering med 120 sittplatser på första parkett mot ett vimlande Avenyn. Hundar är välkomna på uteserveringen men inte inne i restaurangen. Tack för er förståelse. 

Öppettider:

Måndag 11:30 - 23:00
Tisdag 11:30 - 23:00
Onsdag 11:30 - 00:00
Torsdag 11:30 - 00:00
Fredag 11:30 - 02:00
Lördag 12:00 - 02:00
Söndag 12:00 - 23:00

 

Öppettiderna kan komma att variera

Jobba med oss

Sticker du ut i mängden?  Kan du ge service i världsklass och har en passion för musik, glädje och vill producera högkvalitativt arbete? Det här är inte bara ett jobb, det är ett sätt att leva. Tror du har det som krävs för att vara en del av vårt lag? Kom och arbeta med oss! Vi vill satsa på dig för att du är just du!

Maila din ansökan till goteborg@hardrock.se 

View our Modern Slavery Statement
 

#HRCGOTHENBURG

Dela din upplevelse med oss. Få dina bilder publicerade på vår hemsida genom att använda hashtagen #hrcgothenburg på Instagram.
Psst ... glöm inte att följa oss på @hrcgothenburg

LOUNGE

Planerar du ett event? Låt oss ta hand om allt från möten till fester i en kreativ miljö. Vi har flera eventytor som rymmer både små och stora grupper. Välj en á la carte-meny eller buffé, eller skapa en egen temameny tillsammans med vårt kök. Och varför inte spela shuffleboard i samband med ditt event? Vi tar hand om allt för att göra ditt event så lyckat och underhållande som möjligt. Vår lounge på andra våningen rymmer upp till 120 sittande eller 150 minglande gäster och har all utrustning du behöver för att kombinera konferens, middag och fest.

Läs mer

Messi Barnmeny

Prova de nya Messi Kids-måltiderna idag! Vår nya Messi Kids-meny inkluderar Messi X Burger och Messi Golden Chicken Sandwich, tillsammans med andra barnfavoriter som Korv med bröd, Mac & Cheese och mycket mer. Alla barnmåltider för barn upp till 12 år inkluderar ett val av tillbehör, dryck, en begränsad tidigare gratis mini guld-fotboll, en samlaraffisch, aktivitetsblad och klistermärken!

Läs mer

LEGENDS ROOM

I Legends Room sitter ni avskilt i ett rum som andas Hard Rock Cafe. Memorabilia på väggarna som tillhör våra störta ikoner i landet. Perfekt för möte, konferens, svensexa/möhippa eller födelsedagsfirande. Passar även bra som ett privat rum för after work. Rummet anpassas enkelt efter önskemål och antal gäster, från 10 personer upp till 30 sittande matgäster. I Legends Room finns trådlös uppkoppling till 2 stora skärmar samt musikanläggning. I närheten finns även bar och toaletter.Läs mer

FRUKOST & KONFERENS

Starta din dag med en "rocking" frukost på Hard Rock Cafe Göteborg! Vi kan erbjuda allt från saftiga pannkakor till klassiskt bacon och ägg, allt serverat i en unik rockig atmosfär. Och om du vill kombinera din frukost med en konferens så har vi flera mötesrum som är perfekta för att få jobbet gjort samtidigt som du kan njuta av en god kopp kaffe. Så boka din nästa konferens hos oss och rocka loss med både mat och möte! 

Läs mer

SHUFFLEBOARD

Gör dig redo att kasta stenar mitt på Avenyn - med Hard Rock Cafe's shuffleboard! Vår shuffleboard ger dig chansen att visa upp dina färdigheter medan du rockar loss med dina vänner. Det är den perfekta aktiviteten för att krydda upp din kväll och prova något nytt. Perfekt att spela med vänner, en stor grupp, kollegor eller familj.  Så ta med dina bästa shuffleboard-moves och besök oss på Hard Rock Cafe. 

BOKA NU

VAD HÄNDER HOS OSS?

Det händer alltid något spännande på Hard Rock Cafe Göteborg! Från lokala liveframträdanden till specialerbjudanden, följ oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om allt som händer i huset.

Följ oss
 

Kommande evenemang

fler händelser

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
GÖTEBORG

KONTAKT

VÄGBESKRIVNING

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top