Phone Icon
Email Icon Skriv til os
Address Icon
Make a Reservation

Powered by OpenTable Logo

Language

Welcome to Hard Rock Cafe Copenhagen

HARD ROCK CAFE COPENHAGEN

Est. 18. Juli, 1995

We are continuing to take precautions to ensure the safety of our guests and team members and have implemented enhanced cleaning processes and social distancing measures. We ask that guests visiting our cafe:

1. Keep at least 2 meter distance
2. Reserve a table in advance and pay contactless if possible

Click here for more details

COPENHAGEN, LET'S ROCK

Placeret et stenkast fra Rådhuspladsen, ligger Hard Rock Cafe København I starten af gågaden Strøget. Vi har rocket byen i over 21 år og flyttede i 2015 til en 2-etagers, 1260 kvadratmeter cafe med udsigt til Rådhuspladsen og Københavns rådhus. Caféen er placeret en lille gåtur fra Tivoli, Nationalmuseet, Ripleys Believe it Or Not museum samt stoppesteder for både Hop off Hop on busser og kanalrundfart. Den rømte attraktion Den Lille Havfrue sidder på hendes sten 5km fra caféen og den smukke Rosenborg Slotshave er kun 3km væk.

Online Reservation for op til 10 personer

Grundet vores lokations popularitet tager vi begrænset imod plads-prioriteringsordre. Hvis du er med en gruppe af mere end 10 personer, og ønsker at bestille fra vores regulære Core Menu, og ikke vælge en gruppe menu, så har du mulighed for at komme på dagen og blive skrevet på vores venteliste. For grupper på eller over 10 personer, kontakt da RESERVATIONS for flere gruppe menu muligheder. Se ’Fester & Speciale arrangementer’ for online gruppeløsninger. 

RESTAURANT ÅBNINGSTIDER:

DAGLIGE: 12:00 - 22:00

 

BAR ÅBNINGSTIDER:

DAGLIGE:  12:00 – 23:00

HAPPY HOUR: DAGLIGE 17:00 - 19:00

 

ROCK SHOP ÅBNINGSTIDER:

DAGLIGE:  12:00 – 23:00

Legendariske Smage

Vores mad inspirerer lokale og turister til at besøge Hard Rock Cafe København. Nyd friske amerikanske hovedretter og klassiske favoritter som vores Legendary®  Burger, og Hickory Babecue Røget Ribs der er så mørt at det falder af benene. Fra smagsfulde salater, til velsmagende signatur retter, bruger vores kokke kun de mest friske ingredienser til at skabe kullinarisk perfektion for hver gæst. Kom forbi til et tilfredsstillende frisklavet måltid, en håndshaket cocktail eller tag et kig på vores memorabilia i vores Rock N Roll Museum fra lokale og internationale artister som Metallica, Pretty Maids, The Rolling Stones, Amy Winehouse og Michael Jackson.

Rock Shoppen

Når din hang til det lokalt inspirerede, amerikanske køkken er tilfredsstillet, så glem ikke at tage et kig på vores Rock Shop® hvor vi har eksklusive souvenirs og gaver du kan tage med hjem! Om end du vil have en souvenir til at minde dig om de gode tider i København eller en gave at give til familie og venner, kan du med sikkerhed finde en unik ting i vores shop.

Hard Rock oplevelsen

Vores smagfulde menu, og hurtige venlige service er kun en lille del af Hard Rock oplevelsen. Atmosfæren er afslappet og åben for alle. Vores personale håber du vil nyde et måltid, en cocktail eller deltage i en af vores mange begivenheder.

View our Modern Slavery Statement

HAPPY HOUR

Happy Hour er ankommet til Hard Rock Cafe Copenhagen.

Kig forbi mandag til søndag mellem 17:00 og 19:00 for at nyde eksklusive tilbud. 

SE MENUEN

KLASSISK PROMO TILBAGE!

Oktober måned kommer med flere lækkerier på Hard Rock Cafe Copenhagen. Indtil slutningen af november kan du købe en klassisk hættetrøje og få en t-shirt eller jogger med 50 % rabat. Besøg vores Rock Shop og få dine lækkerier med dig hjem.

Rock Shop åben dagligt fra 12:00 - 21:00. SE KATALOG

SLUKKE DIN TØRST!

Hvor sjovt er det, når du har et dejligt sted at opdatere dig selv efter arbejde. Baren er åben hver dag på Hard Rock Cafe Copenhagen fra 12.00 til 21.00 med et imponerende udvalg af drikkevarer. Spil cool og ring til en ven for at nyde det på højt niveau. 

SE MENUEN

LIVE STORHED. LIONEL MESSI X HARD ROCK

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye ambassadør: Lionel Messi. Du kan nu få den nye kollektion Lionel Messi x Hard Rock i Copenhagen Rock Shop. Besøg os og få dine foretrukne merchandise -varer! SE TV -SPOT HER

FORESTIL DIG, AT DER IKKE ER NOGEN SULT

Stet "Imagine There's no Hunger" med John Lennon, hvor du nu kan købe en tee og pin. Hele 30% af beløbet går til WhyHunger og deres mission med at dekampe sult.Besøg Copenhagen Rock Shop og shoppe samlingen!

STØRSTE HITS SALG

Kom til vores Copenhagen Rock Shop og oplev nogle af vores mest berømte varer til utrolige priser. Sweatshirts til 115kr, t-shirts til 75kr og pins og meget mere til kun 30kr.

Ingen begivenheder

View All Events

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Copenhagen

Contact

RETNINGER & PARKERING

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top