Phone Icon
Email Icon Írjon e-mailt!
Address Icon
Asztalfoglalás

Powered by OpenTable Logo

Magyar

Welcome to Hard Rock Cafe Budapest

HARD ROCK CAFE BUDAPEST

Alapítva: 2011. december 14.

A budapesti Hard Rock Cafe a Váci1 Üzletházban található, az UNESCO Világörökséghez tartozó budapesti látvány egyik történelmileg jelentős épületében. Éttermünk alapterülete 1097 négyzetméter, 4 különböző szinten, amelyhez még egy szezonálisan nyitva tartó kültéri terasz is tartozik. A híres Rock Shop® a földszinten található; a nagyobbik étterem rész, a bár és a színpad a -1. szinten helyezkedik el; míg a legfelső szint további ülőhelyekkel és lenyűgöző kilátással szolgál a Vörösmarty térre és a Váci utcára.

Autentikus Ízek

A Hard Rock Cafe a remek ételeiről híres, és nem véletlenül. Minden egyes fogásunk házilag készül, amelyekhez friss hozzávalókat és helyi alapanyagokat használunk. A zamatos Legendary® Burgereinktől kezdve a saját receptjeink alapján készülő koktéljainkon át, híresek vagyunk arról, hogy csak a legízletesebb fogásokat szolgáljuk fel.

ÉTTEREM NYITVATARTÁS

BÁR NYITVATARTÁSA:

vasárnap - szerda 12:00  - 00:00 
csütörtök- szombat 12:00  - 01:00

ROCK SHOP® NYITVATARTÁSA:

hétfő - vasárnap 10:00 - 00:00

Vásárlás Rock Shop® üzletünkben

Egy élvezetes este után, amely a jó ételek, család és barátok társaságában telik, ne feledkezzetek meg betérni híres Rock Shop® üzletünkbe, ahol exkluzív Hard Rock-os termékeink közül válogathattok.

Airport Rock Shop®

Új Rock Shop üzlet nyitotta meg kapuit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2015 júliusában.
Az Airport Rock Shop a repülőtér 2A Terminálján található, az indulási oldal A10-11 kapui mellett. A Vörösmarty téri Hard Rock Cafe-val ellentétben az ajándékbolt a reptéren önállóan, kávézó nélkül jelenik meg, de legalább olyan, ha nem izgalmasabb zenei relikviagyűjteménnyel rendelkezik. Megnézhetjük itt Michael Jackson overálját, vagy Cher fellépőruháját, de találhatunk hangszereket, albumokat és kiegészítőket olyan sztároktól, mint Christina Aguilera, a The Aerosmith, a U2 vagy Taylor Swift.
Az Airport Rock Shop-ban továbbá olyan különleges, csak itt elérhető termékek is találhatók, mint a repülés témájú kitűzők, de válogathatunk pólók, pulcsik, sapkák, vagy a logózott poharak, hűtőmágnesek, kulcstartók és egyéb kiegészítők között is.

View our Modern Slavery Statement
 

Közelgő események

További események

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Budapest

Kapcsolat

MEGKÖZELÍTÉS ÉS PARKOLÁS

  • Car Icon Információ
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top