Phone Icon
Email Icon Email Us
Address Icon
Rezerva acum

Powered by OpenTable Logo

Limba

Welcome to Hard Rock Cafe Bucharest

HARD ROCK CAFE BUCURESTI

Hard Rock Cafe se afla in Parcul Regele Mihai I (Herastrau), pe malul lacului, in apropiere de Muzeul Satului si Arcul de Triumf. Indragit atat de localnici, cat si de turisti, restaurantul combina preparate savuroase cu o atmosfera unica si muzica live.

Gustul conteaza

Celebrul nostru meniu ofera produse din bucataria americana si internationala: platouri de aperitive numai bune de impartit cu prietenii, burgeri legendari, coaste de porc afumate, salate proaspete, deserturi delicioase si preparate vegetariane. Pentru copii oferim un meniu special. Produsele gatite cu atentie si cocktailurile casei sunt atuurile cu care satisfacem cele mai exigente gusturi.

ANUNȚ IMPORTANT

Siguranța și sănătatea echipei și a clienților noștri vor rămâne întodeauna principala noastră preocupare. Ca urmare a ultimelor măsuri de urgență solicitate de autorități cu privire la închiderea barurilor și restaurantelor din țară, Hard Rock Cafe București se închide temporar, începând de astăzi.  Continuăm să monitorizăm cu atenție toate informațiile despre evoluția noului coronavirus și colaborăm cu autoritățile autorizate pentru a ne alinia recomandărilor și direcțiilor de sănătate publică locale și globale. Restaurantul va rămâne închis atât cât vor considera necesar autoritățile.

Grupuri si evenimente

Cand vrei sa iti impresionezi invitatii, Hard Rock Cafe este alegerea potrivita! Restaurantul nostru este perfect pentru ocazii speciale, evenimente corporate sau zile de nastere. Oferta poate fi adaptata pentru grupuri de 15 persoane, dar si pentru petreceri cu 800 de invitati. In interior sunt locuri la mese pentru 350 de oaspeti, iar pe terasa avem 150 de locuri.

Putem gazdui cine de afaceri, petreceri private sau de companie, iar echipa noastra va avea grija ca totul sa fie exact cum iti doresti. Ne vom ocupa de orice ai nevoie, de la preparate culinare si pachete de bauturi, la echipament tehnic, suport audiovizual si muzica live. Vino sa sarbatorim evenimentul tau special in stil Hard Rock!

View our Modern Slavery Statement

Evenimente

Vezi toate evenimentele

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Bucuresti

Contact

Cum ajungi la noi

  • Car Icon Mai multe informatii
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top