Phone Icon
Email Icon Email Us
Address Icon
Make a Reservation
Limba

Welcome to Hard Rock Cafe Bucharest

HARD ROCK CAFE BUCHAREST

Infiintat in ianuarie 2008

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in Parcul Regele Mihai I (Herastrau), unul dintre mai mari parcuri urbane din Europa si cel mai mare parc din capitala. Restaurantul se gaseste pe malul lacului si e aproape de Arcul de Triumf, unul din simbolurile orasului, care marcheaza si inceputul zonei ce gazduieste multe atractii de divertisment si timp liber. Indragita atat de localnici, cat si de turisti, locatia combina preparate savuroase cu atmosfera unica si muzica live.

Gustul conteaza

Meniu nostru celebru in toata lumea ofera produse din bucataria americana, cu accente internationale si romanesti. Puteti alege dintre burgeri din carne de vita premium, salate proaspete, deserturi delicioase, preparate vegetariane si aperitive pregatite in casa. Pentru copii oferim un meniu special. Produsele gatite cu atentie si cocktailurile realizate de barmanii nostri creativi sunt atuurile cu care satisfacem cele mai exigente gusturi.

Restaurant Hours:

Bar Hours:

Sun - Thurs 12:00 PM - 12:00 AM
Fri - Sat 12:00 PM - 1:00 AM

Rock Shop® Hours:

Daily 12:00 PM - 11:00 PM

Toata lumea e binevenita

La Hard Rock Cafe ne mandrim cu un spirit energic, contemporan si, mai ales, primitor. Hard Rock Cafe Bucuresti are peste 1500 de metri patrati si este unul dintre cele mai mari restaurate ale celebrului lant international. In interior sunt locuri la mese pentru 350 de persoane, iar pe terasa cu vedere catre lac avem inca 150 de locuri. Indiferent daca vrei sa iei masa intr-un grup organizat sau doar sa te opresti pentru un pahar cu prietenii, Hard Rock Cafe este locul potrivit!

View our Modern Slavery Statement

Events

View All Events

Let's Talk

Hard Rock Cafe White Logo
Bucharest

Contact

Directions & Parking

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top