Phone Icon
Email Icon Mail ons
Address Icon
Maak u reservatie hier!

Powered by OpenTable Logo

Taal

Welcome to Hard Rock Cafe Antwerp

GOEDE TIJDEN TE LATEN ROLLEN

HARD ROCK CAFE ANTWERP

Open sinds 18 Maart 2017

ON LINE RESERVATIES 

On line reservaties zijn mogelijk voor maximum 8 personen. Door het success en de populariteit van Hard Rock Cafe Antwerp nemen we een beperkt aantal reservaties per dag aan. Indien er geen beschikbaarheid meer is via de reservatietool, heb je nog steeds de mogelijkheid om een VIP tafel te reserveren voor maximum 20 personen bij aankoop van een overheerlijk ‘We Will Rock You’ menu. Je kan dit menu bekijken en reserveren via deze link.

Voor groepen boven de 8 personen of speciale evenementen kan u steeds contact opnemen met Antwerp.salescoordinator@hardrock.com.

RESTAURANT UREN

Ma-Zon 12u00 - 22u00

ROCK SHOP UREN

Ma-Zon 12u00 - 21u00

DELIVERY & TAKEAWAY UREN

Ma-Zon 12u00 - 21u30

We blijven wel open voor delivery en afhalen via Deliveroo, Uber eats en Takeaway.com.

 

SCHITTERENDE DIAMANT IN HET HARTJE VAN ANTWERPEN

Hard Rock Cafe Antwerp mixt de klassevolle vibe met de levendige music scene van de stad Antwerpen. Deze mix zorgt voor een unieke beleving voor elke bezoeker. Hard Rock Cafe Antwerp bevindt zich in het historisch centrum en vormt de ideale setting voor elk type evenement zoals verjaardagsfeestjes, zakelijke bijeenkomsten, teambuildings en bruiloften. Een professioneel team staat steeds voor u klaar en zorgt voor een vlekkeloze organisatie van uw evenement. Hard Rock Antwerp heeft 2 verdiepingen  en omvat een ruimte met 150 zitplaatsen, een podium voor live muziek, een lounge area en een adembenemende collectie van authentieke memorabilia stukken van wereldsterren.

UW FAVORIETE HARD ROCK ITEM IN ONZE ROCK SHOP

In onze Rock Shop kan u een uitgebreid assortiment aan muziek geïnspireerde items terugvinden waaronder de wereldbekende Classic Hard Rock T-shirt, pins, glazen en andere verzamelstukken. Deze specifieke Antwerp merchandise kan enkel in de Rock Shop in het Hard Rock Cafe Antwerp aangekocht worden. 

DELIVERY EN AFHAAL

We brengen het feest bij jou thuis, zodat je volgende maaltijd thuis nog beter is geworden.

Een selectie van ons legendarische menu is nu beschikbaar voor levering en afhaling wanneer u maar wilt!

Bestel nu en eet thuis als een echte rockstar!

DELIVEROO TAKEAWAY.COM UBER EATS

DINE IN STYLE OP ONS BUITENTERRAS!

Wij zijn open! Kom dineren in style en geniet van burgers en cocktails op ons terras van het Hard Rock Cafe Antwerpen. Dagelijks geopend van maandag t / m zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!

Een tafel reserveren

DOE MEE AAN HET HARD ROCK CAFE FESTIVAL

Je openingsact is hier! Vier het festivalseizoen van 10 mei tot 1 juni met Hard Rock Cafe Antwerp. Geniet van festivalsmaken in het café of plaats je bestelling om de festivalvibes te starten waar je maar wilt! Bekijk hier het Festivalmenu.

Een tafel reserveren Levering van bestellingen

AUTOMOBIELE CLUB-LEDEN

Aandacht een alle bestuurders! Triple A discount word 20% op afhaal bestellingen! Bel om je bestelling door te geven, vermeld triple A, kom je bestelling afhalen, laat ons je Triple A kaart zien om af te rekenen met je discount. Korting niet geldig op retail items en op delivery platforms.Korting enkel geldig op afhaal.

CLICK EN AFHAAL

GREATEST HITS PROMOTIONS

Op zoek naar fashion items uit Hard Rock Café Antwerp? Nu is het moment! Bezoek onze Rock Shop en score onze populaire items aan spotprijzen met de Greatest Hits Promotions. Sweaters aan €15, t-shirts aan €10, pins en accessoires vanaf €4 en veel meer.

SAMEN DE REIS SCHOMMELEN!

Leden van Harley Davidson Owners Club krijgen 15% korting op eten en niet-alcoholische dranken! Presenteer gewoon je H.O.G. ID KAART.

Kijk hier voor meer informatie.

GEZICHTSMASKERS BIJ ROCK SHOP

Herbruikbare Hard Rock Face Masks in beperkte oplage verkrijgbaar bij Rock Shop. Pak de jouwe nu!

PLAN JE VOLGENDE EVENEMENT

Maak uw volgende evenement ROCK en vier het op onze locatie! We hebben de ruimte voor ontbijtseminars, vergaderingen, cocktailrecepties, bruiloften, formele diners en nog veel meer.

Neem contact op

Geplande Evenementen

Bekijk alle evenementen

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Antwerpen

Contact

Directions & Parking

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top