Phone Icon
Email Icon Mail ons
Address Icon
Make a Reservation

Powered by OpenTable Logo

Language

Welcome to Hard Rock Cafe Antwerp

HARD ROCK CAFE ANTWERP

Open sinds 18 Maart 2017

ON LINE RESERVATIES

On line reservaties zijn mogelijk voor maximum 8 personen. Door het success en de populariteit van Hard Rock Cafe Antwerp nemen we een beperkt aantal reservaties per dag aan. Indien er geen beschikbaarheid meer is via de reservatietool, heb je nog steeds de mogelijkheid om een VIP tafel te reserveren voor maximum 20 personen bij aankoop van een overheerlijk ‘We Will Rock You’ menu. Je kan dit menu bekijken en reserveren via deze link.

Voor groepen boven de 8 personen of speciale evenementen kan u steeds contact opnemen met Antwerp.salescoordinator@hardrock.com.

Restaurant Hours:

Bar Hours:

Sun - Thur 11:00AM - 11:00PM
Fri & Sat 11:00AM - 01:00AM

Rock Shop® Hours:

Daily 10:00AM - 9:00PM

SCHITTERENDE DIAMANT IN HET HARTJE VAN ANTWERPEN

Hard Rock Cafe Antwerp mixt de klassevolle vibe met de levendige music scene van de stad Antwerpen. Deze mix zorgt voor een unieke beleving voor elke bezoeker. Hard Rock Cafe Antwerp bevindt zich in het historisch centrum en vormt de ideale setting voor elk type evenement zoals verjaardagsfeestjes, zakelijke bijeenkomsten, teambuildings en bruiloften. Een professioneel team staat steeds voor u klaar en zorgt voor een vlekkeloze organisatie van uw evenement. Hard Rock Antwerp heeft 2 verdiepingen  en omvat een ruimte met 150 zitplaatsen, een podium voor live muziek, een lounge area en een adembenemende collectie van authentieke memorabilia stukken van wereldsterren.

UW FAVORIETE HARD ROCK ITEM IN ONZE ROCK SHOP

In onze Rock Shop kan u een uitgebreid assortiment aan muziek geïnspireerde items terugvinden waaronder de wereldbekende Classic Hard Rock T-shirt, pins, glazen en andere verzamelstukken. Deze specifieke Antwerp merchandise kan enkel in de Rock Shop in het Hard Rock Cafe Antwerp aangekocht worden. 

De enige burger die de naam Legendary waard is

 We hebben onze burgers in een nieuw jasje gestoken en ze zijn beter dan ooit. Met de nieuwe  100% Fresh Certified Angus Beef Steak en de  Fresh Bakers Bun. We beloven dat je nooit een burger had zo lekker als de deze .


Probeer onze nieuwe Steak Burger !

Elk Menu Zou Moeten Eindigen met een Guitar Smash

 Onze Boozy Milkshakes kunnen perfect bij je burger of kunnen de ideale afsluiter zijn van je maaltijd . Kies tussen Cookies & Cream of Strawberry Cheesecake beide geinfuseerd met Vanilla Absolut Vodka


SHAKE THINGS UP MET NIEUWE BOOZY MILKSHAKES !

Geplande Evenementen

View All Events

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Antwerpen

Contact

Directions & Parking

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top