Phone Icon
Email Icon Mail ons
Address Icon
Maak u reservatie hier !

Powered by OpenTable Logo

Taal

Welcome to Hard Rock Cafe Antwerp

HARD ROCK CAFE ANTWERP

Open sinds 18 Maart 2017

ON LINE RESERVATIES

On line reservaties zijn mogelijk voor maximum 8 personen. Door het success en de populariteit van Hard Rock Cafe Antwerp nemen we een beperkt aantal reservaties per dag aan. Indien er geen beschikbaarheid meer is via de reservatietool, heb je nog steeds de mogelijkheid om een VIP tafel te reserveren voor maximum 20 personen bij aankoop van een overheerlijk ‘We Will Rock You’ menu. Je kan dit menu bekijken en reserveren via deze link.

Voor groepen boven de 8 personen of speciale evenementen kan u steeds contact opnemen met Antwerp.salescoordinator@hardrock.com.

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en teamleden is altijd onze belangrijkste prioriteit. In overeenstemming met de aanbevelingen van lokale gezondheidsfunctionarissen, wordt Hard Rock Cafe Antwerpen tijdelijk gesloten. We houden alle informatie met betrekking tot COVID-19 actief in de gaten en werken nauw samen met lokale veiligheids- en gezondheidsinstanties om te voldoen aan de lokale, staats-, federale en wereldwijde richtlijnen voor volksgezondheid. De locatie blijft gesloten totdat de overheid dit heeft geadviseerd.

 

SCHITTERENDE DIAMANT IN HET HARTJE VAN ANTWERPEN

Hard Rock Cafe Antwerp mixt de klassevolle vibe met de levendige music scene van de stad Antwerpen. Deze mix zorgt voor een unieke beleving voor elke bezoeker. Hard Rock Cafe Antwerp bevindt zich in het historisch centrum en vormt de ideale setting voor elk type evenement zoals verjaardagsfeestjes, zakelijke bijeenkomsten, teambuildings en bruiloften. Een professioneel team staat steeds voor u klaar en zorgt voor een vlekkeloze organisatie van uw evenement. Hard Rock Antwerp heeft 2 verdiepingen  en omvat een ruimte met 150 zitplaatsen, een podium voor live muziek, een lounge area en een adembenemende collectie van authentieke memorabilia stukken van wereldsterren.

UW FAVORIETE HARD ROCK ITEM IN ONZE ROCK SHOP

In onze Rock Shop kan u een uitgebreid assortiment aan muziek geïnspireerde items terugvinden waaronder de wereldbekende Classic Hard Rock T-shirt, pins, glazen en andere verzamelstukken. Deze specifieke Antwerp merchandise kan enkel in de Rock Shop in het Hard Rock Cafe Antwerp aangekocht worden. 

Geplande Evenementen

Bekijk alle evenementen

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Antwerpen

Contact

Directions & Parking

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top