Phone Icon
Address Icon
Make a Reservation

Powered by OpenTable Logo

Language

Welcome to Hard Rock Cafe Amsterdam

CASUAL DINEREN IN AMSTERDAM

Hard Rock Cafe Amsterdam

Sinds maart 1999

Geniet van legendarische smaken tijdens een echt Amerikaans diner in een energieke, moderne setting vlak aan het water bij het Hard Rock Cafe Amsterdam. We zitten op het Max Euweplein, 2 minuten van het levendige Leidseplein vandaan. We zitten vlak naast Paradiso, het Holland Casino, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, Heineken Experience en meer dan genoeg andere attracties. Ons restaurant is niet alleen de perfect plek om je dag of nacht te beginnen, maar we zijn ook een soort museum waar de popcultuur centraal staat. Dit doen we door authentieke memorabilia te presenteren van echte Rock 'n Roll legendes zoals Jimi Hendrix, Elvis Presley en de Rolling Stones.

ROCK SHOPPING IN AMSTERDAM

Als je honger is gestild, vergeet niet om langs onze Rock Shop® te gaan voor exclusieve souvenirs en Hard Rock merchandise voor thuis. Of je nu een een aandenken wilt aan de leuke tijd of een cadeau voor familie en vrienden, je kunt het vinden in onze Rock Shop®.

Restaurant Hours:

Bar Hours:

Sun-Thu 10:00 AM - 12:00 AM
Fri & Sat 10:00 AM - 1:00 AM

Rock Shop® Hours:

Sun - Thu 9:00AM - 12:00AM
Fri & Sat 9:00AM - 1:00AM

SKALAR

De audiovisuele kinetische kunstinstallatie SKALAR van Christopher Bauder en Kangding Ray is geland bij een van Amsterdamse belangrijkste locaties: Westergas. Ervaar een mix van kinetische spiegels, gesynchroniseerde bewegende lichten en intense sonische soundscapes tot 5 februari!

BOEK NU!

THE BIG GAME

Er is geen betere plek om de wedstrijd van het jaar te kijken op 2 februari, dan bij ons! Geniet van de wedstrijd op onze grote schermen, een legendarisch snackpakket, lekkere drankjes en de beste sfeer in de stad! Winnen of verliezen, we beloven dat het een legendarische avond wordt!

SCOOR JE TICKETS HIER!

BOEK JE TAFEL NU!

Wil jij onze Valentijn zijn? Vier Valentijnsdag met ons heerlijke menu voor jou en je geliefde! Het is niet nodig om urenlang in de keuken te staan, we hebben een paar hele speciale items op het menu staan. Tijdelijk beschikbaar: 10 - 17 februari. Reserveer je tafel, voordat het te laat is!

RESERVEER JE TAFEL!

SHAKE IT UP

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit en geniet je altijd zo van onze beroemde cocktails? Onze cocktailworkshop is de perfecte oplossing! Tijdens deze workshop zullen we uitleggen en stap voor stap laten zien hoe we twee van onze cocktails maken en daarna is het jullie beurt!

STUUR ONS EEN EMAIL!

RIJKSMUSEUM ARRANGEMENT

Geniet van een lunch bij het Hard Rock Cafe Amsterdam voordat je het Rijksmuseum gaat bezoeken, één van de populairste musea van Nederland. Dit jaar staat in het teken van de beroemde schilder Rembrandt. Het Rijksmuseum zal een speciale voorstelling hebben om zijn werk te eren.

BOEK HET ARRANGEMENT!

BESLOTEN EVENTS

Op zoek naar een locatie om een event te organiseren? Zoek niet verder! Geniet van heerlijke gerechten die in-house zijn bereid, signature cocktails en een inspirerende rock memorabilia collectie. Je geeft je gasten gegarandeerd een unieke beleving bij het Hard Rock Cafe Amsterdam! LAAT HET ONS WETEN!

SCHOOL OF HARD ROCK

De rock muziek legende opent haar deuren voor het onderwijs. Het Hard Rock Cafe Amsterdam heeft een educatief programma ontwikkeld dat gericht is op alle basisscholen en middelbare scholen. Lessen zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!

DINEER ALS EEN ECHTE ROCKSTER!

Op zoek naar een goede locatie om een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere bijzondere gelegenheid te vieren? Geniet van één van onze heerlijke 3-gangenmenus: 'I Want To Ride My Bicycle' of 'Light My Fire' als een échte VIP. Maak herinneringen om niet te vergeten!

RESERVEER JE TAFEL!

VIP DINNER + NIGHTLIFE TICKET

Krijg toegang tot meer dan 20 clubs, speciale events, experiences en extra's in Amsterdam.
+ Geniet van een VIP Dinner bij het Hard Rock Cafe! Je hoeft niet te wachten, je kunt meteen beginnen aan je heerlijke maaltijd met een Amerikaanse twist als een echte VIP.

BOEK JE TICKET NU!

ONLINE RESERVERINGEN VOOR MEER DAN 8 PERSONEN

Wegens populariteit kunnen we een beperkt aantal reserveringen aannemen per dag. Als je met een groep bent van meer van 8 personen, contacteer ons om de verschillende groepsmenu's te ontvangen. Mocht je liever van de kaart bestellen (dus geen groepsmenu), dan kun je gewoon binnen komen lopen en dan plaatsen we het verzoek op de wachtlijst. Als je een geinteresseerd bent om een event bij ons te organiseren, kun je het formulier invullen op Special Events & Groups. De menu's zijn beschikbaar voor 2 personen of meer. Boekingen moeten van tevoren betaald worden en zijn niet restitueerbaar.

Geplande Evenementen

View All Events

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Amsterdam

Contact

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top