Phone Icon
Address Icon
Make a Reservation

Powered by OpenTable Logo

Language

Welcome to Hard Rock Cafe Amsterdam

CASUAL DINEREN IN AMSTERDAM

Hard Rock Cafe Amsterdam

Sinds maart 1999

Geniet van legendarische smaken tijdens een echt Amerikaans etentje in een energieke, moderne setting vlak aan het water bij het Hard Rock Cafe Amsterdam. We zitten op het Max Euweplein, 2 minuten van het levendige Leidseplein. We zitten vlak naast Paradiso, het Holland Casino, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en meer dan genoeg andere bezienswaardigheden. Ons restaurant is niet alleen de perfect plek om je dag of nacht te beginnen, maar we zijn ook een soort museum waar de popcultuur centraal staat door onze authentieke memorabilia stukken van echte Rock 'n Roll legendes zoals Jimi Hendrix en Elvis Presley.

We hebben informatie beschikbaar m.b.t. allergenen in al onze menu items. Als wij rekening moeten houden met een allergie, laat dit dan weten aan de bediening tijdens het bestellen. 
Klik hier voor de allergenen details m.b.t. voedsel
Klik hier voor de allergenen details m.b.t. dranken
Klik hier voor ons glutenvrij menu

ROCK SHOPPING IN AMSTERDAM

Als je honger is gestild, vergeet niet om langs onze Rock Shop® te gaan voor exclusieve souvenirs en Hard Rock merchandise voor thuis. Of je nu een een aandenken wilt aan de leuke tijd of een cadeau voor familie en vrienden, je kunt het vinden in onze Rock Shop®.

 

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft altijd onze hoogste prioriteit. Daarom zal Hard Rock Cafe Amsterdam tijdelijk gesloten zijn naar aanleiding van de maatregelen die zijn getroffen door de overheid. We houden alle informatie in de gaten betreft COVID-19 and we werken nauw samen met de lokale instanties om ervoor te zorgen dat wij op een lijn zitten met de regelgeving. Deze locatie zal gesloten blijven tot verdere instructies van de overheid betreft COVID-19.

REIS IN STIJL

We nemen onze beroemde merchandise mee op reis over de wereld tijdens de Hard Rock World Wide Tour 2020, met nieuwe items in onze Classic Collection! Dus is het tijd voor een een avontuur? Reis in stijl en shop de nieuwste collectie online of in onze Rock Shop in Amsterdam. 

SHOP HIER!

BESLOTEN EVENTS

Op zoek naar een locatie om een event te organiseren? Zoek niet verder! Geniet van heerlijke gerechten die in-house zijn bereid, signature cocktails en een inspirerende rock memorabilia collectie. Je geeft je gasten gegarandeerd een unieke beleving bij het Hard Rock Cafe Amsterdam! LAAT HET ONS WETEN!

RIJKSMUSEUM ARRANGEMENT

Geniet van een lunch bij het Hard Rock Cafe Amsterdam voordat je het Rijksmuseum gaat bezoeken, één van de populairste musea van Nederland. Dit jaar staat in het teken van de beroemde schilder Rembrandt. Het Rijksmuseum zal een speciale voorstelling hebben om zijn werk te eren.

BOEK HET ARRANGEMENT!

SHAKE IT UP

Op zoek naar een leuke activiteit en geniet je altijd zo van onze beroemde cocktails? Onze cocktailworkshop is de perfecte oplossing! Tijdens deze workshop zullen we uitleggen en stap voor stap laten zien hoe we twee van onze cocktails maken en daarna is het jullie beurt!

STUUR ONS EEN EMAIL!

SCHOOL OF HARD ROCK

De rock muziek legende opent haar deuren voor het onderwijs. Het Hard Rock Cafe Amsterdam heeft een educatief programma ontwikkeld dat gericht is op alle basisscholen en middelbare scholen. Lessen zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!

DINEER ALS EEN ECHTE ROCKSTER!

Op zoek naar een goede locatie om een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere bijzondere gelegenheid te vieren? Geniet van één van onze heerlijke 3-gangenmenus: 'I Want To Ride My Bicycle' of 'Light My Fire' als een échte VIP. Maak herinneringen om niet te vergeten!

RESERVEER JE TAFEL!

ONLINE RESERVERINGEN VOOR MEER DAN 8 PERSONEN

Wegens populariteit kunnen we een beperkt aantal reserveringen aannemen per dag. Als je met een groep bent van meer van 8 personen, contacteer ons om de verschillende groepsmenu's te ontvangen. Mocht je liever van de kaart bestellen (dus geen groepsmenu), dan kun je gewoon binnen komen lopen en dan zetten we je op de wachtlijst. Als je interesse hebt om een event bij ons te organiseren, kun je het formulier invullen op Special Events & Groups. De menu's zijn beschikbaar voor 2 personen of meer. Boekingen moeten van tevoren betaald worden en zijn niet restitueerbaar.

Geplande Evenementen

View All Events

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Amsterdam

Contact

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top