Phone Icon
Address Icon
Make a Reservation

Powered by OpenTable Logo

Language

Welcome to Hard Rock Cafe Amsterdam

CASUAL DINEREN IN AMSTERDAM

Hard Rock Cafe Amsterdam

Sinds maart 1999

Geniet van legendarische smaken tijdens een echt Amerikaans diner in een energieke, moderne setting vlak aan het water bij het Hard Rock Cafe Amsterdam. We zitten op het Max Euweplein, 2 minuten van het levendige Leidseplein vandaan. We zitten vlak naast Paradiso, het Holland Casino, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, Heineken Experience en meer dan genoeg andere attracties. Ons restaurant is niet alleen de perfect plek om je dag of nacht te beginnen, maar we zijn ook een soort museum waar de popcultuur centraal staat. Dit doen we door authentieke memorabilia te presenteren van echte Rock 'n Roll legendes zoals Jimi Hendrix, Elvis Presley en de Rolling Stones.

ROCK SHOPPING IN AMSTERDAM

Als je honger is gestild, vergeet niet om langs onze Rock Shop® te gaan voor exclusieve souvenirs en Hard Rock merchandise voor thuis. Of je nu een een aandenken wilt aan de leuke tijd of een cadeau voor familie en vrienden, je kunt het vinden in onze Rock Shop®.

Restaurant Hours:

Bar Hours:

Sun-Thu 11:30 AM - 12:00 AM
Fri & Sat 11:30 AM - 1:00 AM

Rock Shop® Hours:

Sun - Thu 9:00AM - 12:00AM
Fri & Sat 9:00AM - 1:00AM

BREAKFAST WITH SANTA

De kerstman komt naar het Hard Rock Cafe Amsterdam op 14 en 15 december! Geniet van ons ontbijtbuffet voor de hele familie, laat je kleintjes hun eigen kerstdonut versieren en misschien brengt de kerstman zelfs wat cadeautjes mee!
Tickets zijn nu beschikbaar!

BOEK JE TICKETS!

KERSTSEIZOEN 2019

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken!
Klaar om speciale herinneringen te maken? We hebben twee soorten menu's beschikbaar van 2 december tot en met 1 januari 2020: het Festive Menu en het Kiss Me Under The Mistletoe Menu. Beleef de magie van kerst!

RESERVEER JE TAFEL NU!

WINTER WHITE SHAKE

Neem eens iets anders tijdens de feestdagen en probeer onze limited edition Winter White Shake! Geniet van heerlijke smaken zoals bourbon, vanille, witte chocola, munt en zuurstokken.
Ook beschikbaar als alcoholvrije versie.

RESERVEER JE TAFEL NU!

CADEAUKAARTEN

Moet je kerstinkopen doen en heb je geen idee wat je moet halen? Geen paniek! Kom nu naar onze Rock Shop en haal een cadeaukaart!
De cadeaukaarten kunnen gebruikt worden in alle corporate cafe's wereldwijd. 

VRAGEN? EMAIL ONS!

AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

Wij zijn trotse officiële partners van het Amsterdam Light Festival dit jaar! Geniet van ons heerlijke Amsterdam Light Festival menu tot 19 januari 2020. Dit menu is apart beschikbaar dus je kunt gewoon een rondvaart boeken met één van de andere officiële partners.

BOEK NU!

OUD & NIEUW

DINER: Sluit 2019 af met een legendarische laatste maaltijd: een heerlijk 3-gangenmenu!
FEEST: Een spetterend einde van het jaar, onze DJ zal ervoor zorgen dat je 2020 binnen danst. Tickets zijn inclusief drankenpakket.
DINER PAKKET TICKETS FEEST

SCHOOL OF HARD ROCK

De rock muziek legende opent haar deuren voor het onderwijs. Dit educatieve programma is gericht op alle basisscholen en middelbare scholen.

Lessen zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Klik hier voor meer informatie

RIJKSMUSEUM ARRANGEMENT

Geniet van een lunch bij het Hard Rock Cafe Amsterdam voordat je het Rijksmuseum gaat bezoeken, één van de populairste musea van Nederland. Dit jaar staat in het teken van de beroemde schilder Rembrandt. Het Rijksmuseum zal een speciale voorstelling hebben om zijn werk te eren.

BOEK HET ARRANGEMENT NU!

VIP DINNER + NIGHTLIFE TICKET

Krijg toegang tot meer dan 20 clubs, speciale events, experiences en extra's in Amsterdam.
+ Geniet van een VIP Dinner bij het Hard Rock Cafe! Je hoeft niet te wachten, je kunt meteen beginnen aan je heerlijke maaltijd met een Amerikaanse twist als een echte VIP.

BOEK JE TICKET NU!

ONLINE RESERVERINGEN VOOR MEER DAN 8 PERSONEN

Wegens populariteit kunnen we een beperkt aantal reserveringen aannemen per dag. Als je met een groep bent van meer van 8 personen, contacteer ons om de verschillende groepsmenu's te ontvangen. Mocht je liever van de kaart bestellen (dus geen groepsmenu), dan kun je gewoon binnen komen lopen en dan plaatsen we het verzoek op de wachtlijst. Als je een geinteresseerd bent om een event bij ons te organiseren, kun je het formulier invullen op Special Events & Groups. De menu's zijn beschikbaar voor 2 personen of meer. Boekingen moeten van tevoren betaald worden en zijn niet restitueerbaar.

Geplande Evenementen

View All Events

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Amsterdam

Contact

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top