Phone Icon
Address Icon
Make a Reservation

Powered by OpenTable Logo

Language

Welcome to Hard Rock Cafe Amsterdam

CASUAL DINEREN IN AMSTERDAM

Hard Rock Cafe Amsterdam

Sinds maart 1999

Geniet van legendarische smaken tijdens een echt Amerikaans diner in een energieke, moderne setting vlak aan het water bij het Hard Rock Cafe Amsterdam. We zitten op het Max Euweplein, 2 minuten van het levendige Leidseplein vandaan. We zitten vlak naast Paradiso, het Holland Casino, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, Heineken Experience en meer dan genoeg andere attracties. Ons restaurant is niet alleen de perfect plek om je dag of nacht te beginnen, maar we zijn ook een soort museum waar de popcultuur centraal staat. Dit doen we door authentieke memorabilia te presenteren van echte Rock 'n Roll legendes zoals Jimi Hendrix, Elvis Presley en de Rolling Stones.

ROCK SHOPPING IN AMSTERDAM

Als je honger is gestild, vergeet niet om langs onze Rock Shop® te gaan voor exclusieve souvenirs en Hard Rock merchandise voor thuis. Of je nu een een aandenken wilt aan de leuke tijd of een cadeau voor familie en vrienden, je kunt het vinden in onze Rock Shop®.

Restaurant Hours:

Bar Hours:

Sun-Thu 11:30 AM - 12:00 AM
Fri & Sat 11:30 AM - 1:00 AM

Rock Shop® Hours:

Sun - Thu 9:00AM - 12:00AM
Fri & Sat 9:00AM - 1:00AM

EEN VLEUGJE VAN DE ZOMER

Vier de warme zomer met onze verfrissende en tropische melange van smaken in onze speciale cocktail line up. Geniet van de zomerse smaken zoals aardbei, perzik, ananas en kokos. Probeer jij ze allemaal?

Tijdelijke aanbieding!

BEKIJK ALLE COCKTAILS!

VIP DINNER + NIGHTLIFE TICKET

Krijg toegang tot meer dan 20 clubs, speciale events, experiences en extra's in Amsterdam.

+ Geniet van een VIP Dinner bij het Hard Rock Cafe Amsterdam! Je hoeft niet te wachten, je kunt meteen beginnen aan een heerlijke maaltijd met een Amerikaanse twist als een echte VIP.

BOEK JE TICKET NU!

DINEER ALS EEN ROCKSTER!

Op zoek een een geschikte plek om een verjaardag te vieren of een andere speciale gelgenheid? Boek een van onze Rock Star menu's met een heerlijk 3-gangen menu: 'I Want To ride my Bicycle' of 'Light My Fire'.

 

BOEK JE VIP DINER NU!

ARE YOU READY TO FREDDIE?!

Vanaf 5 september organiseren wij een speciale week:
Freddie For A Week bij het Hard Rock Cafe Amsterdam! We hebben een speciale milkshake, merchandise, een échte Freddie snor en we zullen verschillende activiteiten en evenementen organiseren in deze week. 

GET YOUR FREDDIE ON!

VERBETER DE WERELD

Sla de handen ineen voor de toekomst.

In onze Rock Shop kun je onze gloednieuwe Save The Planet T-shirt vinden, gemaakt met liefde en gerecyclede plastic flesjes.

Laat zien wat voor verschil je wilt maken in de wereld!

BEKIJK ONZE ONLNE ROCK SHOP!

RIJKSMUSEUM ARRANGEMENT

Geniet van een lunch bij het Hard Rock Cafe Amsterdam voordat je het Rijksmuseum gaat bezoeken, één van de populairste musea van Nederland. Dit jaar staat in het teken van de beroemde schilder Rembrandt. Het Rijksmuseum zal een speciale voorstelling hebben om zijn werk te eren.

BOEK HET ARRANGEMENT NU!

ONLINE RESERVERINGEN VOOR MEER DAN 8 PERSONEN

Wegens populariteit kunnen we een beperkt aantal reserveringen aannemen per dag. Als je met een groep bent van meer van 8 personen, contacteer ons om de verschillende groepsmenu's te ontvangen. Mocht je liever van de kaart bestellen (dus geen groepsmenu), dan kun je gewoon binnen komen lopen en dan plaatsen we het verzoek op de wachtlijst. Als je een geinteresseerd bent om een event bij ons te organiseren, kun je het formulier invullen op Special Events & Groups. De menu's zijn beschikbaar voor 2 personen of meer. Boekingen moeten van tevoren betaald worden en zijn niet restitueerbaar.

Geplande Evenementen

View All Events

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Amsterdam

Contact

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Make Me a Rockstar

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top